OBRT COMERC d.o.o., Pribava, Gračanica, Bosnien und Herzegowina

Firma OBRT-COMERC d.o.o. osnovana je 15.12.1995. godine. Nasa proizvodnja se bazira na primarnoj i finalnoj obradi drveta (proizvodimo: rezanu građu, daske, letve, brodski pod, lamperiju, lijepljene stolarske elemente, lijepljene stolarske ploče i briket).Misija

OBRT COMERC d.o.o. Gračanica na području BiH jedan je od predvodnika u primarnoj i finalnoj preradi drveta (lijepljeni stolarski elementi, stolarske ploče, lamperija, brodski pod, lajsne, rezana građa, štafla, letva, letve za šperovana vrata), a što se ogleda u stalnom podizanju nivoa zadovoljstva kupaca, uposlenika i cjelokupnog Društva.

Vizija

Želimo da poboljšamo trenutnu poziciju, te da postanemo veliko i stabilno privredno društvo na temelju „Prvi u kvalitetu i ugledu“. Prepoznatljivost u širem geografskom prostoru želimo ostvariti kvalitetom naših proizvoda i usluga te postati respektabilno privredno društvo u Bosni i Hercegovini. Opredjeljenost kontinuiranog poboljšanja svih naših proizvoda i usluga, smanjenja uticaja na okolinu te održavanje OBRT COMERC d.o.o. Gračanica kao jednog od lidera kvalitete u oblasti drvne industrije, je naša vodilja uspješne poslovne kvalitete.

0 0